TheMasterBG.com
Количка

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване POWER PLUS

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване POWER PLUS
  • Наличност: На склад
  • Код: 870
  • Гаранция: 24
285.00лв.
254.90лв.
Без данък: 254.90лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

на 12 вноски по 25.09 лв.
Бърза доставка
изпращаме всеки работен ден
Преглед и тест
на всяка поръчка
Плащане
с карта или в брой при получаване
Право на връщане
до 14 дни на всяка поръчка

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване POWER PLUS POWX3240 както за домашната работилница, така и за професионална употреба. Нова промишлена прахосмукачка ще ви позволи да засмуквате строителни отломки, може да бъде свързана с машинни инструменти или електроинструменти. Такава инсталация свободно извършва работа, както суха, така и мокра, дори вода може да се засмуква с нея.

Прахосмукачката е оборудвана с мощен двигател от 1200 вата, което му осигурява голяма всмукателна мощност с минимална консумация. Такова устройство е с висока ефективност при работа и в същото време има ниска консумация на енергия и не претоварва мрежата.

Контейнерът е с обем от 40 литра. Самият резервоар е изработен от неръждаема стомана, такъв материал е устойчив на корозия, той е издръжлив, така че може да издържи на въздействието на малки камъни и строителни отломки. Също така самият резервоар има естетически вид, което също може да се отдаде на предимствата на прахосмукачката.

Този модел има вградено гнездо така че можете да свържете електрически инструмент към прахосмукачката за синхронна работа с тях.

Моторът на прахосмукачката се намират в горната част на машината (глава на машината) и е напълно разглобяем, за да можете по-бързо и лесно да почиствате барабана (можете да премествате барабана без главата). Главата е фиксирана към барабана посредством здрави щипки. Прахосмукачката за сухо и мокро почистване е изключително мобилна. Благодарение на четирите си колела и удобната дръжка, можете да придвижвате прахосмукачката по протежение на работното поле без да се затруднявате или да се налага да я носите. Дължината на захранващият кабел от 3.5 метра, пък разширява обсега на действие на прахосмукачката

Можете лесно да преместите уреда благодарение на колелата му, сгъваемата допълнителна дръжка и кабела с дължина 3,5 м. Неговата телескопична тръба и различни накрайници ви позволяват да стигнете до труднодостъпните места. В комплекта са включени накрайник за напукване, четка за под и тапицерия. Прахосмукачката за сухо и мокро почистване се предлага с 3 торби за прах (POWX3240A), но може да се използва и без торба за прах. 


ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА

Технически параметри:


Мрежово напрежение: 220-240 V ~ 50 Hz

Капацитет на резервоара: 30 литра

Консумирана мощност: 1200 W

Дължина на кабела: 3,5 метра

Дължина на маркуча: 3,5 метра

Използване: мокро / сухо

Всмукателна мощност: 16kPa

Материал на резервоара: неръждаем стомана

Функция на издухване: Да

тегло: 8.4 кг